Heidi Berlijn.jpg

Wie is Heidi en vanwaar Andante Consulting?

Vanaf 2021 heb ik gekozen voor een compleet nieuw traject waarbij ik individuen, teams en bedrijven wil helpen in hun ontwikkelingsproces. 

De combinatie van continue zelfontwikkeling en het overdragen van opgedane kennis  aan anderen is voor mij de ideale formule!

Terwijl ik vertel dat ik meer dan 30 jaren werkervaring heb moet ik er meteen bijzeggen dat dat zo niet aanvoelt.

Ik heb mijn werk altijd beschouwd als een levenslang leerproces.

En dan bedoel ik niet enkel de pure kennis maar vooral hoe je omgaat met situaties, mensen, uitdagingen, veranderingen enz...  

Daar kom je jezelf geregeld tegen en tijdens mijn traject kan ik alleen maar zeggen dat het nooit enkel met rozengeur en maneschijn was. 

Het gaat met vallen en opstaan, soms zelfs met teleurstelling en verdriet maar vooral ook veel momenten van geluk, plezier,

verbondenheid en trots!

Ik geloof heel sterk dat je dat grotendeels zelf in de hand hebt en je je niet moet onderwerpen aan een situatie die niet voor jou werkt. 

Het gaat erom hoe je de kracht vindt om het zelf te sturen in de richting die jij voor ogen houdt.

De eerste 10 jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan in verschillende functies binnen KMO's,
gaande van dispatcher bij een havenbedrijf (waar ik als eerste vrouw werd aangeworven in een -toen nog- ruwe mannenwereld) tot sales assistent bij een bedrijf in de voedingssector.

 

Daarna ben ik aan een 20-jarig boeiend traject begonnen  bij een farmaceutische multinational;
startend als customer service verantwoordelijke en daarna doorgegroeid in verschillende leidinggevende functies (business analytics, project management, strategische ondersteuning, customer collaboration,..) binnen de supply chain organisatie.

Het was een traject waar ik nog altijd met heel veel dankbaarheid en plezier naar terug kijk, door de ontwikkelingskansen die ik heb kunnen grijpen maar vooral door alle mensen die ik heb mogen leren kennen (in binnen- en buitenland!)

Tot hier toe een mooi traject (vind ik zelf ) met veel variatie en beweging.... en kijk, het lijkt nog niet te stoppen! 

Door vele lange wandelingen in de mooie Kempense natuur heb ik zelf nieuwe inzichten gekregen die mij hebben geleid naar dit nieuwe pad.

ANDANTE = muziekterm die "rustig gaand" betekent (tussen 69 en 84 BPM voor de kenners) komt van het Italiaanse werkwoord :

ANDARE en dat betekent wandelen, vooruit gaan.... voilà de link met mijn verhaal.

Maar nog veel interessanter is dat ik jou als individu, leidinggevende of bedrijf wil op weg helpen in jouw verhaal, in jouw objectief.

Kenmerken vanuit
mijn eigen DISC assessment: 

 

assertief

gedreven

goede verbale communicatie

snel inzicht

overtuigingskracht

doelgericht

doorzetter en starter

mover & shaker

nood aan betrokkenheid en erkenning

ongeduldig en recht voor de raap